vineri, 3 octombrie 2008
Dovlecel murat
Ingrediente:
2 kg dovlecei,curatati, fara seminte,taiati cuburi de 1 cm
1 1/3 cana ceapa feliata
Combini dovleceii si ceapa,lasi deoparte.
Amestecul de otet:
1 1/4 cana zahar
2 cani apa
1 cana otet alb
1 Lingura scortisoara
1 lingurita pudra mustar
1/2 lingurita curcuma/turmenic
1/2 lingurita ghimbir
1 lingurita sare
Combini ingredientele intr-un vas,le pui la fiert,adaugi dovleceii si ceapa,fierbi 10 min.
Pui legumele fiebinti si otetul in borcane,lasi 0,5 cm pana la gura borcanului.Lasi sa iasa bulele de aer,pui capacul,sterilizezi 10 min.
Ies 945 ml.Poti dubla,tripla,etc reteta.
Reteta aici:
Canning Pickled Squash Recipe
http://www.paulnoll.com/Oregon/Canning/canning-pickled-squash.html
Etichete:
Condimente,
Conserve,
curcuma/turmeric,
dovlecel,
ghimbir,
mustar,
Octombrie 2008,
scortisoara,
seminte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu