luni, 6 octombrie 2008
Ardei iuti umpluti cu piure cartofi si branza
Aceasta reteta a fost creata Centrul Culinar Draeger din California.
Ingrediente:
4 ardei iuti (Anaheim)medii
2 catei usturoi,tocati
2 Linguri otet de vin rosu
1 Lingura ulei ev. masline
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru, macinat proaspat
455 g cartofi,curatati,taiati mare
2 Linguri arpagic proaspat,tocat
113 g crema branza
1/4- 1/2 cana lapte
1/2 cana /57 g branza Cheddar
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 190*C.
Tai ardeii in 1/2 pe lung,scoti semintele si membranele albe.
Intr-un bol mediu,combini usturoiul,otetul,uleiul,sare,piper.Pui ardeii in bol si-i acoperi complet,ii asezi cu taietura in jos pe o foaie de copt,si-i coci 20-30 min pana se inmoaie.
Fierbi cartofii in apa sarata,15 min,pana se inmoaie,ii scurgi ii pui intr-un bol mare,ii amesteci cu ceapa,tai branza in bucati si o adaugi cartofilor sa se topeasca in ei.Adaugi laptele cat sa obtii o crema.
Intorci ardeii copti cu taietura in sus ii umplii,presari branza deasupra,coci 15 min/pana se rumenesc usor.
Ies 8 portii.
Reteta aici:
Organic Mashed Potato-Stuffed Peppers Recipe
http://organictobe.org/index.php/2007/07/31/organic-mashed-potato-stuffed-peppers-recipe/
Etichete:
Aperitiv,
branza,
cartofi,
chilli,
Condimente,
Octombrie 2008,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu