miercuri, 4 februarie 2009

Brusture copt cu mere





Ingrediente4-5 portii:

1 radacina mare brusture
4-6 napi/Jerusalem artichokes
3-4 cartofi medii
1 ceapa medie
4 Linguri ulei ev. masline
1 Lingura rozmarin,tocat
3 catei usturoi,fin tocati
1 lingurita sare
piper proaspat
1 mar tare,cuburi

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 200*C.Cureti brusturele fin,tai bucati de 2,5 cm.Perii cartofii si napii,nu-i cureti de coaja,tai bucai de 2,5 cm.Le asezi in tava,pe hartie copt.Tai ceapa de 2,5 cm,o pui pe hartia copt.Picuri ulei,le amesteci,presari rozmarin,usturoi,sare,piper,amesteci din nou,pana sunt uniform distibuite.Dai la cuptor preancalzit si le coci pana se rumenesc 35-45 min.Scoti din cuptor,le amesteci cu bucatile mere,servesti imediat.

Reteta aici:

Roasted Roots with Apples
http://straightfromthefarm.net/2008/04/14/burdock-root/

Niciun comentariu: