duminică, 8 februarie 2009

Tampeh cu susan



Ingrediente:

1/8 cana sos Tamari(de soia),putin sarat
1 Lingura mirin
1/2 lingurita zahar
1 1/2 Lingura mar ras
1-2 cepe verzi,fin feliate
1 catel usturoi pisat
1 Lingura ulei susan
1 lingurita piper


1 pachet tempeh(inlocuim cu tofu)

seminte susan
1 Lingura ulei susan/mai mult pt prajit/ulei alune

Pregatire:

Combini ingred. pt marinata.
Fierbi la abur tampeh-ul dupa instructiuni pachet si-l tai benzi fine.Le marinezi cat mai mult posibil,cel putin 3 ore.
Il treci prin ulei susan si-l pui pe grill,sau incalzesti uleiul susan si-l prajesti in tigaie,il intorci cand se rumeneste.Il scoti si presari susan.

Reteta aici:

Vegetarian Korean Tempeh Bulgogi Recipe

http://www.bookofyum.com/blog/gluten-free-vegetarian-bibimbap-recipe-with-roasted-sesame-green-bean-recipe-and-vegetarian-tempeh-bulgogi-recipe-1455.html

Niciun comentariu: