joi, 12 februarie 2009

Fasole verde coapta in stil corean



Ingrediente 4 portii:

453 g fasole verde,spalata,uscata
1 Lingura ulei,la alegere
sare

1 Lingura usturoi tocat
1 lingurita ghimbir proaspat
2 lingurite miere
1/2 lingurita ulei susan prajit
1/4 lingurita fulgi ardei rosu/chilli

seminte susan prajite


Pregatire:

Pui in tava folie Al.Incalzesti cuptorul la 230*C.Pui fasolea in tava si presari ulei peste ea,amesteci sa se acopere cu ulei,asezonezi cu un praf sare si o coci 10 min.

Combini usturoiul si restul ingred in bol,cand fasolea e facuta(10 min),o pui in bol,amesteci cu asezonarile/condimentele cu o lingura mare.Pui fasolea din nou in tava si o coci inca 10-12 min.



Reteta aici:

Korean Roasted Sesame Green Bean Recipe

http://www.bookofyum.com/blog/gluten-free-vegetarian-bibimbap-recipe-with-roasted-sesame-green-bean-recipe-and-vegetarian-tempeh-bulgogi-recipe-1455.html

Niciun comentariu: