joi, 12 februarie 2009

Biscuiti crocanti cu seminte dovleac




Sunt perfecte pt a decora un desert,o spuma ciocolata,sa formezi conuri mici pt inghetata,ca hors d'oeuvre.

Ingrediente:

1 1/3 cana seminte dovleac
1/2 cana+2 Linguri zahar
1 lingurita extract vanilie
1 praf cayenne/boia/ardei iute
2 albusuri
2 Linguri unt
2 1/2 Linguri faina prajituri


Pregatire:

Amesteci toate,fara unt si faina.Topesti untul si-l adaugi,refrigerezi peste noapte.
Preancalzesti la 148*C.Adaugi faina.Pui cu lingurita pe foaia de copt,lasi spatiu mare intre ele.Intinzi in strat subtire cu spatele lingurii, trecuta prin apa rece.
Coci 18 min,pana sunt crocante.

Reteta aici:

Pumpkin Seed Tuiles

http://gothamist.com/2008/02/20/pumpkin_seed_tu.php

Niciun comentariu: