joi, 5 februarie 2009

Tabule cu fructe de mare si conopida



Ingrediente 4 portii:

1 conopida
1 kg (scoici)midii
12 creveti mici+4 pt decor
200 g carne crab
1 ardei gras
50 ml vin alb
100 g salote/ceapa
1 Lingura coriandru,tocat
1 Lingura menta,tocata+cateva frunze pt decor
suc de la 1/2 lamaie
4 Linguri ulei masline


Pregatire:

1.Speli conopida o razi in forma de cuscus.
2.O pui in sita fina si o cufunzi in apa fiarta 50 sec.
3.Speli midiile,le gatesti cu 50 ml vin alb pana incep sa se deschida.Scoti carnea.
4.Cureti crevetii.
5.Combini carnea crab,scoicile,crevetii.
6.Tai ceapa si ardeiul fin.
7.Combini conopida cu ceapa,ardeiul,ierburile.
8.Amesteci cu fructele de mare,asezonezi cu suc lamaie si ulei masline.

Prezentare:
1.Asezi mancarea in centru,decorezi cu felii lamaie si rosii perimetrul.
2.Adaugi frunzele menta si cativa creveti.
3.Poti servi salata in farfurii individuale.

Reteta aici:

Cauliflower and Seafood Tabbouleh Recipe

http://www.theworldwidegourmet.com/recipes/cauliflower-and-seafood-tabbouleh/

Niciun comentariu: