marți, 9 septembrie 2008
Crema morcovi
Ingrediente:
3 morcovi mari
4 boabe cardamom
1 frunza dafin
1 portocala rosie
1 lingurita zahar
4 Linguri iaurt simplu
sare si piper dupa gust
Pregatire:
Preancalzesti la 200*C.
Tai morcovii bucati de 2,5 cm.Ii acoperi pana la 1/2 cu apa,pui cardamomul si dafinul.Acoperi cu folie si fierbi 1 ora pana se inmoaie bine.Ii lasi la racit.
Mixezi sucul portocala cu zaharul,pui la foc mediu-mare,pana se reduce la 1/2,lasi la rece.
In robotmixezi morcovii,adaugi putin din sucul redus,transferi in bol adaugi iautul,restul sucului redus,asezonezi cu sare,piper.
Reteta aici;
Carrot Dip
http://cookandeat.com/2008/02/01/tasty-veggie-dips/
Etichete:
Aperitiv,
cardamom,
Condimente,
creme,
iaurt,
morcov,
portocale,
Septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu