marți, 9 septembrie 2008

Crema morcovi



Ingrediente:

3 morcovi mari
4 boabe cardamom
1 frunza dafin
1 portocala rosie
1 lingurita zahar
4 Linguri iaurt simplu
sare si piper dupa gust

Pregatire:


Preancalzesti la 200*C.
Tai morcovii bucati de 2,5 cm.Ii acoperi pana la 1/2 cu apa,pui cardamomul si dafinul.Acoperi cu folie si fierbi 1 ora pana se inmoaie bine.Ii lasi la racit.
Mixezi sucul portocala cu zaharul,pui la foc mediu-mare,pana se reduce la 1/2,lasi la rece.
In robotmixezi morcovii,adaugi putin din sucul redus,transferi in bol adaugi iautul,restul sucului redus,asezonezi cu sare,piper.

Reteta aici;

Carrot Dip

http://cookandeat.com/2008/02/01/tasty-veggie-dips/

Niciun comentariu: