marți, 9 septembrie 2008
Blinele de naut si malai
Ies 25-30 buc.
Ingrediente:
1/4 cana faina naut
1/4 cana malai
1/8 lingurita praf copt
1 lingurita sare
1 ou,usor batut
1/4 cana iaurt
1/4 cana lapte degresat
Pregatire:
Intr-un bol mediu amesteci faina naut,malaiul,praful copt si sarea.
Adaugi oul,amesteci sa se combine,pana faina este inmuiata.Adaugi iaurtul si laptele.Lasi sa stea 15 min.
Incalzesti forma la foc mediu si o ungi cu ulei masline.Pui un pic de aluat,sa obtii o placintica de cca 6 cm .Lasa-le sa se coaca pana incep sa apare bule mici,daca forma este prea calda blinelele vor creste mai mult la mijloc,deci reduci focul.Nu vrei sa creasca prea repede (si urat),le intorci pe cealalta parte si le lasi cat pe prima.Lasi sa se raceasca pe hartie copt,e bine sa nu le pui una peste alta cat sunt fierbinti.
Reteta aici:
Polenta-Garbanzo Bean Blinis
http://cookandeat.com/2008/02/01/tasty-veggie-dips/
www.mightyfoods.com/archives/recipes/
Etichete:
Aperitiv,
clatite,
Condimente,
iaurt,
malai,
naut,
Septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu