duminică, 12 octombrie 2008
Salata de sparanghel cu ardei si grau
Ingrediente:
1 cana grau(farro)
1 lingurita ulei masline
sare si piper dupa gust
227 g sparanghel,taiat bucati mici
1 ardei gras rosu copt,feliat
1 cana naut
1/4 cana feta,rupta
1 Lingura otet balsamic
1 Lingura ulei masline
1/2 lingurita oregano
sare si piper dupa gust
Pregatire:
1.Fierbi graul la fel ca pe orez(2 cani apa,cca 20 min).
2.Pui sparanghelul in ulei ,pui sare si piper.
3.Coci sparanghelul la 218*C,pt cca 10 min.
4.Amesteci sparanghelul,ardeiul,graul,nautul,feta.
5.Amesteci otetul balsamic,uleiul,oregano,sare,piper,intr-un bol mic.
6.Torni sosul peste salata,amesteci.
Reteta aici:
Roasted Asparagus and Red Pepper Farro Salad
http://closetcooking.blogspot.com/2008/05/roasted-asparagus-and-red-pepper-farro.html
Farro=Triticum diococcum (sau "emmer wheat")
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu