marți, 9 septembrie 2008
Serbet de capsuni si banane
Ingrediente:
4 cani/945 g capsuni
4 banane medii
1/2 cana zahar
1 cana suc portocale, proaspat(de la 4 portocale)
3 Linguri suc lamaie, proaspat(de la 1 1/2 lamai
2 cani lapte
Pregatire:
1.Cu un aparat de facut piure(de cartofi)strivesti capsunile.
2.Pui bananele si zaharul in bol si procedezi ca si cu capsunile.
3.Amesteci piureurile ,adaugi sucul portocale si lamaie si laptele.Imparti amestecul in 4 tavite de facut gheata( sa incapa cca 2 cani in fiecare tava),de asemenea il poti pune intr-o tava de 22/38 cm,dai la congelator.Amesteci la fiecare 30 min,pana cand se congeleaza,cca 4 ore.
Ies 6-8 portii.
Reteta aici:
Strawberry Banana Sherbet
http://www.marthastewart.com/strawberry-banana-sherbet?lnc=5a79cf380e1dd010VgnVCM1000005b09a00aRCRD
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu