marți, 9 septembrie 2008
Inghetata balsamica de capsuni
Ingrediente:
3 galbenusuri
1/2 cana zahar
2 cani smantana grasa de frisca
4 lingurite otet balsamic
1 kg capsuni proaspete(3/4 kg facute piure si restul pt servit)
colorant rosu-optional
Pregatire:
Bati albusurile,tare,adaugi frisca,pui zaharul treptat.Pui amestecul in tigaie si-l incalzesti pana incepe sa se ingroasa.Iei de pe foc.Lasi sa se racesca la temp. camerei.Adaugi piureul de capsuni si otetul balsamic.Pui la frigider sa se raceasca complet.Pui in aparatul de inghetata.Servesti cu felii capsuni deasupra.
Reteta aici:
Strawberry Balsamic Ice Cream
http://bigblackdogs.blogspot.com/search/label/Dessert
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu