marți, 9 septembrie 2008
Pulpe de crab cu unt de lemongrass
Ingrediente pt 6 portii:
450 g pulpe congelate de crab,dezghetate
Pt. untul de lemongrass:
1/2 cana unt/125 g inmuiat
2 catei usturoi,tocati
suc de la o lamaie
3 Linguri/45 ml vin alb
1 lingurita/5 ml fulgi ardei iute
1 tija lemongrass,curatata si tocata
1 Lingura/15 ml ulei masline
o picatura vin alb
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 190*C,sau la mediu-mare.
2.Clatesti pulpele bine.Le pui 4-6 min pe gratar.
3.Iei de pe gratar si servesti cu untul de lemongrass/iarba de lamaie.
Pt untul de lemongrass:
1.Combini toate ingredientele,pui la foc mediu-mare pana aromele se infuzeaza.
Reteta aici:
Crab Legs with Lemon Grass Butter
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6486
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
chilli,
Condimente,
crab,
Fructe de mare,
lamaie,
lemongras,
Septembrie 2008,
usturoi,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu