marți, 9 septembrie 2008

Pulpe de crab cu unt de lemongrass



Ingrediente pt 6 portii:

450 g pulpe congelate de crab,dezghetate


Pt. untul de lemongrass:


1/2 cana unt/125 g inmuiat
2 catei usturoi,tocati
suc de la o lamaie
3 Linguri/45 ml vin alb
1 lingurita/5 ml fulgi ardei iute
1 tija lemongrass,curatata si tocata
1 Lingura/15 ml ulei masline
o picatura vin alb


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 190*C,sau la mediu-mare.
2.Clatesti pulpele bine.Le pui 4-6 min pe gratar.
3.Iei de pe gratar si servesti cu untul de lemongrass/iarba de lamaie.


Pt untul de lemongrass:

1.Combini toate ingredientele,pui la foc mediu-mare pana aromele se infuzeaza.


Reteta aici:


Crab Legs with Lemon Grass Butter

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6486

Niciun comentariu: