marți, 9 septembrie 2008
Paine de malai cu branza si porumb
Ingrediente:
1 1/2 cana malai
1 cana faina
1/4 cana zahar brun
1 Lingura praf copt
un praf sare
1 Lingura pudra chili
1 cana lapte
4 oua
1 cana porumb congelat
1/2 cana ulei porumb
1 cana cheddar ras
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 200*C.
2.Ungi cu ulei si pudrezi o forma de 20/20 cm.
3.Pui malaiul,faina,zaharul,praful copt,sarea,pudra chili intr-un bol maresi amesteci bine.
4.Amesteci impreuna laptele,ouale,uleiul si boabele porumb.
5.Torni in ingredientele uscate si adaugi branza.
6.Amesteci doar sa se combine.
7.Torni in forma si coci cca 20-25 min pana se aureste sus si cand o apesi revine la loc.
Reteta aici:
Cheddar Cornbread
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=7982
Etichete:
Aperitiv,
branza,
chilli,
Condimente,
malai,
Paine,
porumb,
Septembrie 2008,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu