marți, 2 septembrie 2008
Pui cu branza si dovleac
Ingrediente:
3 piepti pui,injumatatiti
4 felii dovleac
6 rosii feliate
300 g Mozzarella
1/4 cana busuioc tocat
1 1/2 Lingura ulei masline
sare
piper
Pregatire:
Combini dovleacul cu rosiile si uleiul.Distribui amestecul pe 6 buc.folie Al.
Faci un buzunar in piept .completezi cu branza si busuioc.Le asezi peste amestecul de dovleac,infasori in folie,inchizi bine,coci 30 min la 180*C.
Reteta aici:
Valentine’s Baked Chicken with Mozzarella
http://myrecipesblog.com/category/pumpkin/
Etichete:
branza,
busuioc,
Condimente,
dovleac,
friptura,
Pui,
rosii,
Septembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu