joi, 11 septembrie 2008
Placintele cu naut
Ingrediente:
4 cani coriandru tocat
1 cana faina naut
1/2 cana faina integrala grau
1/2 cana gris
1 1/2 lingurita pudra chili
1 lingurita sare
1/2 lingurita turmenic
1 lingurita seminte susan
1 lingurita pudra seminte fenicul
1/2 lingurita zahar
2 Linguri ulei
Pregatire:
Amesteci toate ingredientele si formezi un aluat,daca e nevoie adaugi putina apa.
Iti ungi mainile cu ulei sa nu se lipeasca aluatul,il imparti in 2 sau 3 parti.Il pui in tavi unse,il raspandesti uniform.Le poti fierbe la abur/praji/gratar/cuptor.
Dupa ce s-au racit complet le tai in bucati/felii.
Reteta aici:
chickpea cakes
http://food-n-more.blogspot.com/search/label/Cabbage
Etichete:
chilli,
Condimente,
curcuma/turmeric,
De Post,
fenicul,
frunze coriandru,
gris,
naut,
seminte,
susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu