sâmbătă, 6 septembrie 2008
Migdale crocante cu ierburi
Ierburile aromatice proaspete,dau o aroma minunata proaspata de plante migdalelor si albusul creaza un strat delicios,crocant.
Ies 3 cani.
Ingrediente:
3 albusuri
2 lingurite apa rece
3 cani migdale,cu pielita
2 Linguri patrunjel, tocat fin
3 Linguri cimbrisor/thyme,tocat fin
2 Linguri salvie,tocata fin
1 Lingura busuioc,tocat fin
sare si piper
ardei iute rosu,optional
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 120*C.
2.Captusesti o tava cu hartie pergament.
3.Bati albusurile cu apa intr-un bol mare,pana se fac spumoase.
4.Acoperi migdalele cu albusul de ou.
5.Presari ierburile,sare,piper si le raspandesti pe hartie.
6.Coci 1- 1 1/4 ora,amesteci ocazional pana migdalele se rumenesc,devin crocante.
7.Racesti si servesti.
Reteta aici:
Herb-Roasted Almonds
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=3496
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu