
ingrediente:
1 kg mazare
2 tulpini usturoi
1 lingurita cimbru proaspat,tocat
1 lingurita unt
1/4 lingurita sare de mare
piper negru
1/4 cana smantana grasa/lichida
1/2 lingurita faina
Pregatire:
Pui mazarea in oala si o acoperi cu apa,pui la foc mediu-mare 10 min.In acelasi timp,pui untul in tigaie,pui usturoiul tocat si cimbrul.Coci la foc mic,pana se inmoaie si se coloreaza usor,cca 10 min.Amesteci faina cu smantana,lasi deoparte.
Scurgi bine mazarea,o pui in tigaie,impreuna cu smantana,coci 5 min,inca,pana se ingroasa.Servesti o singura data.
Reteta aici:
Peas with Garlic Scapes & Cream
http://seasonalontariofood.blogspot.com/search/label/Herbs
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu