luni, 8 septembrie 2008
Fenicul caramelizat
Ingrediente:
2 bulbi fenicul mari,taiat in 8 fiecare fenicul
6 Linguri/90 ml ulei masline extravergin
1/2 cana/125 ml Grana Padano/Parmezan
1/2 cana /125 ml pesmet
sare si piper, dupa gust
Pregatire:
1.Preancalzesti la 200*C.
2.Adaugi feniculul in apa fiarta cu sare,il fierbi cca 7 min,pana se inmoaie.Scurgi si-l pui in forma de copt.Presari feniculul cu ulei,asezonezi cu sare,piper.Presari branza si pesmetul.Coci cca 30 min,pana la maro-auriu.
Reteta aici:
Caramelized Fennel
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6335
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu