joi, 11 septembrie 2008
Cartofi indieni prajiti
Ingrediente:
4 cartofi medii
4 Linguri faina naut
sare si boia iute dupa gust
cca 1 cana apa rece
Pregatire:
Incalzesti uleiul in oala.Asezonezi faina naut cu sare si boia iute,pui apa rece,cate putin sa obtii un aluat potrivit.
Cureti cartofii,ii tai felii subtiri,ii pui in apa rece putin,ca sa eviti sa se arda.
Usuci feliile cartofi si le pui in aluat,le acoperi bine.Le pui in uleiul fierbinte,ii prajesti la foc mediu,pana sunt maro aurii.Ii pui la scurs,in strecuratoare,apoi pe hartie absorbanta.
Reteta aici:
Indian Fries (Chana Na Bhajia)
http://chowtimes.com/category/recipe/snacks/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu