joi, 11 septembrie 2008

Briose ciocolata cu glazura de branza si tarhon



Ies 8 bucati.

Ingrediente:


1/4 cana plus 3 Linguri faina
1/2 cana zahar
3 Linguri cacao
1/2 lingurita bicarbonar
1/4 lingurita praf copt
1/4 lingurita sare
1/4 cana lapte
1 lingurita otet balsamic
2 Linguri ulei ev. masline
1/2 oua batute
1/4 lingurita vanilie
1/4 cana cafea fierbinte

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 175*C.In forma de briose pui 8 forme de hartie.
Cerni faina,zaharul,bicarbonatul,praful copt si sarea.In alt bol combini laptele,otetul,uleiul,oul si vanilia.Torni ingredientele lichide,peste cele uscate si mixezi la viteza mica.Adaugi cacao,mixezi incet si torni cafeaua fierbinte.Este important sa aduni de pe marginea vasului ,pt ca aluatul sa se amestece bine.
Aluatul va fi foarte subtire.Umplii formele pana la 1/2,coci 20 min,verifici cu scobitoarea.



Glazura de branza cu tarhon

170 g crema branza,la temperetura camerei
3 Linguri unt nesarat,la temp. camerei
3-4 cani zahar pudra
3 crengute tarhon,cca 3 lingurite tocate
colorant verde


Bati la viteza medie branza si untul,cca 20 sec.Adaugi zaharul si continui sa mixezi pana este complet amestecat.Pui tarhonul tocat(distribui uniform pe briose).Scoti 3/4 cana glazura si o pui separat.Adaugi putin colorant verde,sau pana obtii culoarea dorita.Pui glazura intr-un cornet,decorezi briosele.



Reteta aici:


Hula Hoops
http://bigblackdogs.blogspot.com/search?updated-max=2008-07-21T16%3A58%3A00-05%3A00&max-results=4

Niciun comentariu: