Primita de la Dna. Boghici
1kg ardei bulgaresti,1kg fasole galbena fideluta,2 morcovi,1 ceapa,1 lingurita boabe de piper/boabe de mustar,2 foi dafin
PT.bait:500 ml otet de 9 grade,1,5 l apa,2 linguri sare neiodata,6 linguri de zahar
Speli fasolea si o cureti de codite,speli ardeii si tai coditele lungi.Asezi ardeii in borcane impreuna cu fasolea,rondele de morcov si ceapa,boabele de piper/mustar si foile de dafin.
Pui la fiert toate ingredientele pt.bait si cand clocoteste inchizi focul si lasi sa se raceasca .
Torni apoi baitul racorit peste legume,capsezi borcanele si le sterilizezi 10 min.Fasolea va prelua o parte din iuteala ardeilor si vei avea la iarna o muratura picanta deosebit de buna.
19 02 2006- Jenica
luni, 25 februarie 2008
Ardei semiiuti cu fasole verde
Etichete:
chilli,
Condimente,
Conserve,
fasole,
Februarie 2008,
morcov,
mustar,
seminte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu