File de crap Belle Epoque
Pt 4 portii
5 dl extract peeste
600 g filet de crap
100 g morcovi
50 g esalot
100 g dovlecei
80 g napi
80 g fasole verde
100 g salate verde
50 g salata rosie
4 rosii mici
5 g asmatui
5 g cepsoara
5 g unt
14 dl smantana
50 g mustar
100 g miez nuca
1 dl vin alb
1 dl ulei nuci
1 dl otet vin
Sare fina
Piper-dupa gust
1 dl=10g
Friptura de vitel cu crema de manatarci
16 felii carne vitel de 80 g impanate
5 cl ulei
10 g unt
Sare
Piper
1 kg manatarci congelate
1 g usturoi
30 g esalot
10 cl vin alb
25 cl fond de vitel
10 cl smantana
1 cl=100 g
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu