Frigarui cu legume la gratar 210k,
Bucatele slabe de pui,vita,porc
Ceapa
Ardei gras
Pt Sos :
Ulei
Otet
Mustar
Usturoi
Mirodenii
Peste la gratar cu orez 235k,
Langa pestele facut la gratar, cu mirodenii, pune 5 Linguri orez fiert la care se adaua o Lingura cu ulei si putina sare.Pont :
Orezul salbatic /brun contin mai multe fibre care ajuta digestia.Daca inlocuiesti orezul cu un castron mare cu salata verde,portia va avea doar 143 kcal.
Pui la gratar cu legume si sos 198k
Servesti puiul facut pe gratar cu garnitura de ardei,ciuperci,ceapa,coapte pe gratar,la care se adauga un sos haiducesc.
Sos haiducesc-rosii,ardei gras,ulei,ceapa,usturoi,cimbru si condimente pt pui
=====================================
Cotlet la gratar cu legume 215k
Cotletul curatat de orice bucatica de grasime se unge cu ulei si se pune pe gratar.Serveste-l cu dovlecei,ciuperci,vinete pe gratar peste care adauga vinegreta slaba
Pont :
Adauga cateva rondele de morcov crud,aduce repede senzatia de satietate si ridica glicemia, in felul acesta nu vei mai fi tentata sa atentezi la inca o portie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu