marți, 19 februarie 2008

Frigarui cu legume la gratar 210k, Peste la gratar cu orez 235k, Pui la gratar cu legume si sos 198k, Cotlet la gratar cu legume 215k


Frigarui cu legume la gratar 210k,

Bucatele slabe de pui,vita,porc

Ceapa

Ardei gras

Pt Sos :

Ulei

Otet

Mustar

Usturoi

Mirodenii

=======================

Peste la gratar cu orez 235k,


Langa pestele facut la gratar, cu mirodenii, pune 5 Linguri orez fiert la care se adaua o Lingura cu ulei si putina sare.Pont :

Orezul salbatic /brun contin mai multe fibre care ajuta digestia.Daca inlocuiesti orezul cu un castron mare cu salata verde,portia va avea doar 143 kcal.

============================================

Pui la gratar cu legume si sos 198k

Servesti puiul facut pe gratar cu garnitura de ardei,ciuperci,ceapa,coapte pe gratar,la care se adauga un sos haiducesc.

Sos haiducesc-rosii,ardei gras,ulei,ceapa,usturoi,cimbru si condimente pt pui

Pont :Adauga in sos si ardei cruzi.Crantanitul ardeilor declanseaza in creier anumiti stimuli pt grabirea arderilor.Acest truc chiar functioneaza

=====================================

Cotlet la gratar cu legume 215k

Cotletul curatat de orice bucatica de grasime se unge cu ulei si se pune pe gratar.Serveste-l cu dovlecei,ciuperci,vinete pe gratar peste care adauga vinegreta slaba

Pont :

Adauga cateva rondele de morcov crud,aduce repede senzatia de satietate si ridica glicemia, in felul acesta nu vei mai fi tentata sa atentezi la inca o portie.



Niciun comentariu: