marți, 19 februarie 2008

Piramida de sparanghel verde si peste afumat in sos caramel parfumat , Friptura de peste cu costita si sote de legume



Piramida de sparanghel verde si peste afumat in sos caramel parfumat

Pt. 12 persoane :

240 g sparanghel verde congelat

240 g smantana U.H.T.

3 oua de 60 g

1 Lingura de supa de peste Baltik Bovida

25 g somon prajit pe fundul fiecarei tavi

===============================

Friptura de peste cu costita si sote de legume

Pt 8 persoane :

1,2 kg bucati dinspre coada ale pestelui

24 bucati dinspre piept semi-sarate transate

100 g unt

2 catei usturoi

1 kg sote de legume

8 bucati sparanghel verde congelat

8 morcovi-frunzele

16 cepe albe

250 g mazare cu bob mare

250 g bureti (Galbiori)

100 g ciuperci de Paris

Unt

Sare piper

25 cl suc de carne de vitel


1 cl=100g

Niciun comentariu: