Chiftele din creier
150 g creier porc/vitel
50 g parmezan/branza telemea
50 g ceapa
1 ou
25 g faina
2 Linguri pesmet
50 g paine
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
Ienibahar/nucsoara
Ulei
Sare
Piper
pesmet
Paste cu unt si ciuperci
250 g paste in forma de melci
350 g ciuperci
5 catei usturoi
200 g cascaval
2 cepe
Ulei
Sare
Piper
Pt. Chiftele :
300 g carne tocata porc
1 ou
2 felii paine
1 ceapa
1 legatura marar
Coltunasi cu ciuperci
500 g ciuperci
5 mere
100 g unt
1 ceapa rosie
5 catei usturoi
200 ml smantana
100 g cascaval ras
Sare piper
2 cepe
1 capatana usturoi
1 ardei gras
200 ml vin rosu sec
Tarhon uscat
Marar uscat
Ulei
Sare
piper
Chec fraged
1 ½ cana zahar
1 ½ cana apa rece
1 cana ulei
3 cani faina
1 lingurita bicarbonate
3 Linguri cacao
1 Lingura margarina
1 lamaie
sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu