miercuri, 20 februarie 2008

Peste in crusta cu rosii cherry, Omleta cu ciuperci si branza, Friptura de porc cu mustar si miere, Tarta cu caise si cirese


Peste in crusta de rosii cherry

4 portii

2 Linguri ulei

4 fileuri de peste alb -fara piele

250 g rosii cherry

3 Linguri maioneza

1 catel usturoi zdrobit

4 felii de paine uscata transformata in firimituri

coaja si sucul de la o lamaie

o legatura patrunjel tocat

sare piper


=====================================

Omleta cu ciuperci si branza cheddar

1 portie

o Lingura ulei masline

4 ciuperci Champignon feliate

4 Linguri branza cheddar rasa

o mana patrunjel frunze tocate

2 oua batute

sare

piper

==============================

Friptura de porc cu mustar si mere

4 portii

4 cotlete de porc fara os aprox. 150 g fiecare

2 Linguri ulei masline

2 mere-taiate in 8

o ceapa feliata

o legatura mica de salvie tocata/2 lingurite frunze uscate

1/2 pahar supa de pui

2 lingurite mustar Dijon

=====================================

Tarta cu caise si cirese

4 portii

Pt. Aluat

9 Linguri faina

5 Linguri zahar pudra

3 oua

1 cana lapte

Pt. Umplutura:

200 g caise din compot

200g cirese din compot

5 Linguri zahar pudra

zahar pt. pudrat-optional


Niciun comentariu: