luni, 26 ianuarie 2009
Briose cu umplutura martipan
Ingrediente:
cana(250 ml)
1 cana unt,moale
170 g crema branza,moale
2 cani faina
Umplutura:
450 g pasta migdale/martipan
1 1/2 cana zahar
3 oua,usor batute
3 Linguri suc portocala
3 Linguri smantana grasa pt frisca/heavy
1 Lingura faina
1/4 cana felii migdale
Pregatire:
Intr-un bol mare,freci crema untul si branza pana se umfla si se albeste.Treptat adaugi faina,amesteci bine.Formezi 48 bile.Cu degetele infainate,presezi baza si pe parti sa formezi o mica cupa de briosa.
Pt umplutura:intr-un bol mare,combini martipanul,zaharul,ouale,sucul portocala,smantana,faina.Umplii cupele pregatite sa fie 3/4 pline.Presari migdalele.
Coci la 200*C,12-13 min,pana se rumenesc usor.Racesti 10 min inainte sa le scoti cu grija din forme,lasi pe gratar,la racit complet.Ies 4 duzini.
Reteta aici:
Almond Tassies
http://tasteofhome.com/Recipes/Almond-Tassies-2
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu