vineri, 23 ianuarie 2009
Chiftele de urzici si macris
Ingrediente:
1 litru macris/stevie
1 mana fulgi ovaz
473 ml varfuri tinere urzica
1 cub mic unt
4 cepe verzi,fin tocate
grasime bacon
Pregatire:
Cureti stevia si urzicile,scoti tulpinile groase si le fierbi cu ceapa in putina apa pana se inmoaie.Adaugi fulgii ovaz si asezonezi.Fierbi din nou,10 min,amesteci tot timpul.Adaugi untul.Lasi peste noapte.A doua zi prajesti in grasimea fierbinte de bacon,pui cu lingura cantitati generoase de amestec.
Reteta aici:
Yorkshire Dock Pudding Recipe
http://www.yorkshirerecipes.co.uk/freeyorkshiredockpuddingrecipe.htm
Etichete:
Aperitiv,
bacon,
cereale,
Ianuarie 2009,
macris/stevie,
ovaz,
urzici
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu