marți, 27 ianuarie 2009
Fasole picanta
Ingrediente 6 portii:
2 lingurite ulei alune/rapita
2 cepa,cuburi fine
2 catei usturoi,zdrobiti
2 lingurite ghimbir,ras
1 Lingura coriandru,pudra
2 lingurite chimen,pudra
1 lingurita curcuma/turmeric,pudra
2 lingurite garam masala
1/2 ardei iute rosu,taiat fasii
3 rosii decojite,tocate
2 cani naut,gatit
500 g fasole verde,taiata
fasole picanta (conservata cu usturoi si ardei iute)
1 cana suc rosii
3 Linguri coriandru,tocat
Pregatire:
1.Incalzesti uleiul in tigaie/wok,si prajesti ceapa,usturoiul,ghimbirul la foc mediu 2 min.
2.Adaugi toate comdimentele,ardeiul iute,rosiile si gatesti 3-5 min,amestecand.
3.Adaugi nautul,sucul rosii,aduci la fiert.Reduci focul si fierbi 10 min.
4.Adaugi fasolea verde,fierbi 5-10 min.Pui coriandrul.
Delicios ca garnitura la peste/pui sau ca o masa vegetariana!
Reteta aici:
Beans - spicy
http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2/bhcrecipes.nsf/pages/Spicygreenbeans?opendocument
Etichete:
Aperitiv,
chilli,
chimen,
coriandru,
curcuma/turmeric,
De Post,
fasole,
frunze coriandru,
garam masala,
ghimbir,
Ianuarie 2009,
Mancare,
naut,
rosii
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu