marți, 20 ianuarie 2009
Ineluse glasate
Pt glazura:
1 albus batut spuma tare
200 g zahar
1 lamaie si cateva picaturi apa
bomboane colorate
Pt biscuiti:
500 g faina fara gluten
3 oua
250 g zahar
50 g ulei
1 varf lingurita bicarbonat amoniu
coaja de lamaie rasa
Pregatire:
Bati ouale,zaharul,uleiul,apoi adaugi coaja lamaie.Adaugi faina si amoniacul dizolvat in putin lapte.Aluatul rezultat este foarte moale,daca nu e adaugi putin lapte.Acoperi tava cu hartie copt si cu o lingura incerci sa faci inele,sau cu un cornet.Coci la 180*C,pana se coloreaza fin.
Glazura:Bati albusurile spuma tare,pui 200 g zahar(treptat),sucul lamaie si cateva picaturi apa,pana nu mai curge.Lasi inelusele sa se raceasca,le glasezi si decorezi cu bomboane mici.
Reteta aici:
Scarcelle o ciambelle glassate
http://ilricettariodianna.blogspot.com/2008/03/scarcelle-o-ciambelle-glassate.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu