joi, 29 ianuarie 2009
Flori dovleac umplute cu macrou
Ingrediente:
macrou
flori dovleac/dovlecel
peste alb/macrou
patrunjel
busuioc
coaja lamaie
sare
piper
Pregatire:
Reteta consta in flori mici de dovleac umplute cu peste alb.
Pestele/macrou se mixeaza cu ulei,sare,piper,adaugi patrunjel,busuioc,coaja lamaie.Cu un pos umplii florile dupa ce le-ai taiat pistilul,le pui in tava picuri ulei si le dai 2-3 min in cuptorul cald.Servesti calde.
Reteta aici:
Finger Flower
http://peperosso.libero.it/index.php/2007/antipasto_finger_food_fiori_zucca_pesce_
Etichete:
Aperitiv,
busuioc,
Condimente,
dovleac,
dovlecel,
Flori comestibile,
Ianuarie 2009,
lamaie,
Peste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu