miercuri, 28 ianuarie 2009

Supa (nefiarta) de papura/trestie

2 1/2 cani migdale
10 cani apa,sau cat e nevoie
2 cani lastari papura feliati fin
1/4 cana frunze menta,proaspete,fin tocate
sucul de la 1/2 lamaie

Pregatire:

1.Acoperi migdalele cu apa,le lasi la inmuiat 6 ore sau peste noapte.
2.Pui migdalele in blender,cca 2 cani si adaugi cca 3 cani apa,le pasezi.
3.Deasupra unui bol pui o strecuratoare,in ea asezi un tifon/nailon si torni apa de migdale.Ridici marginile tifonului si storci restul de apa.
4.Renunti la pulpa(migdalelor) si amesteci restul ingredientelor cu laptele de migdale.

Reteta aici:

Raw Cattail Soup

http://www.wildmanstevebrill.com/Web%20Recipes/Raw%20Cattail%20Soup.html

Niciun comentariu: