marți, 20 ianuarie 2009

Sos pesto si de ardei copti-2 puncte ww



Ingrediente 9 portii:

225 g crema branza
1 Lingura pesto busuioc
1/4 cana ardei copt
1 Lingura lapte


Pregatire:

1.Lasi la temp. camerei branza sa se inmoaie.
2.Pui pesto,laptele si 1/2 din crema brenza in blender,amesteci sa se omogenizez.
3.Scoti pasta o pui pe farfurie.
4.Cureti blenderul.
5.Pui in blender ardeii si 1/2 crema branza ramasa.
6.Pasezi 30-40 sec,sa se omogenizeze.
7.Asezi amestecul de ardei peste cel de pesto.
8.Dai la frigider si racesti cel putin 1 ora inainte de servit.
9.Sugestii servire:cu biscuiti subtiri de grau.


Reteta si info nutritional aici:

Weight Watchers Pesto and Roasted Red Pepper Dip recipe-2p

http://ww-recipes.net/2008/11/weight-watchers-pesto-and-roasted-red-pepper-dip-recipe-2-points/#more-726

Niciun comentariu: