luni, 26 ianuarie 2009
Tofu prajit cu ketchup asiatic
Este important sa alegi tofu tare,pt ca sa nu se rupa cand il tai benzi subtiri.Cel mai bun tofu este cel in bucati patrate, in apa.
Ingrediente:
1 pachet tofu tare,ambalat,in apa
ulei pt prajit
sare pt asezonat(le foloseste pe toate,sau orice combinatie vrei)
1 Lingura sare de mare
2 lingurite piper
1/4 lingurita paprika
1/4 lingurita boia
1/4 lingurita pudra chimen
1 lingurita partunjel uscat/oregano/maghiran/cimbru
1 lingurita sare usturoi
Pregatire:
1.Scoti tofu din pachet,il tai felii de 0,3-0,6 cm.Il usuci cu hartie absorbanta.Feliezi din nou,in lungime benzi de 0,3-0,6 cm.
2.Amesteci toate ingred pt asezonat.
3.Intr-o oala incalzesti cca 7-10 cm ulei la 175*C.Prajesti tofu cate putine,pt a nu se atinge bucatile intre ele,pt ca se lipesc una de alta.Le lasi cca 3-4 min/pana sunt maro-aurii.Scoti pe hartie.
4.Presari cu sarea pt asezonat.Servesti calde cu Ketchup Asiatic-vezi reteta.
Reteta aici:
Tofu Frites
http://whiteonricecouple.com/recipes/appetizers-spreadable-dips/asian-ketchup-quick-cheater-method/
KETCHUP ASIATIC
http://curcubeu-culinar.blogspot.com/2009/01/ketchup-asiatic.html
Etichete:
Aperitiv,
chimen,
Condimente,
De Post,
Ianuarie 2009,
seminte,
tofu,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu