Din cartea:Retete culinare pt fiecare zi
Ingrediente:
Pt supa:
2 kg rosii
1 ceapa
2 morcovi
2 cartofi
1 telina
2 ardei grasi
3 Linguri ulei
100 g smantana
1 legatura patrunjel
1 Lingura vegeta
Pt galuste:
250 ml lapte
2 oua
100 g gris
200 g crutoane
50 g unt
sare
Pregatire:
Legumele se pun la fiert in 4 litri apa.Rosiile cuburi se pun la fiert separat cu vegeta.Cand legumele sunt fierte se scot si supa se strecoara.
Rosiile se trec prin sita,se pun in supa.
Pregatesti galustile:Amesteci laptele,untul sarea.Se incalzeste se incorporeaza grisul,amesteci cu telul pana se ingroasa,iei de pe foc,racesti.Crutoanele de paine prajita,ouale se pun in gris,framanti bine.Cu mana umeda formezi bile,le fierbi in supa 15 min,la foc mic.
Supa se servesre calda cu smantana si verdeata.
joi, 29 ianuarie 2009
Supa rosii cu galuste rotunde
Etichete:
ardei gras,
Cartile mele de bucate,
cartofi,
gris,
Ianuarie 2009,
morcov,
rosii,
smantana,
Supa,
telina
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu