marți, 20 ianuarie 2009
Biscuiti Surpriza cu ciocolata
Ingrediente:
1 3/4 cana faina
3/4 cana cacao
1/2 lingurita bicarbonat sodiu
1/2 lingurita sare
1/2 cana(113 g)unt nesarat,moale
1 cana zahar
1 ou mare
1/2 cana lapte
1 lingurita extract pur vanilie
12 jeleuri gumate/marshmallow,maritaiat pe 1/2 orizontal
glazura ciocolata-vezi reteta
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 190*C.Intr-un bol mediu,amesteci impreuna faina,cacaoa,bicarbonatul,sare,lasi deoparte.
In bolul mixerului,atasezi paletele,fraci crema:untul,zaharul pana se umfla,se albeste,cca 2 min.Adaugi ouale,laptele,vanilia,bati pana se combina.Adaugi amestecul faina,pastrat;amesteci la vit. medie pana se combina.
Cu lingura de portionat inghetata de 4,5 cm,pui aluatul in tava cu hartie copt,neunsa,lasi cca 5 cm intre ele.Coci pana biscuitii incep sa se intinda si intareasca,cca 10-12 min.
Scoti din cuptor si apesi in centrul fiecarui biscuit un jeleu,pui in cuptor si lasi 2-2,5 min pana jeleurile incep sa se topeasca.Le pui la racit complet pe gratar sarma,apoi glazurezi.
Intinzi cca 1 Lingura glazura deasupra fiecarui jeleu,il acoperi complet.Ies cca 2 duzini.
Glazura ciocolata:
2 cani zahar pudra
4 Linguri(56,5 g)unt nesarat,topit si racit
1/4 cana cacao
1/4 cana lapte
1/4 lingurita extract pur vanilie
Pui zaharul intr-un bol mediu,adaugi untul si cacao,adaugi laptele,vanilia,bati pana sunt bine combinate.Iese 1 cana.
Reteta aici:
Chocolate Surprise Cookies
http://laurarebeccaskitchen.blogspot.com/2006/09/shf23-submission-chocolate-surprise.html
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
Desert,
glazura,
Ianuarie 2009,
jeleu,
sarbatori,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu