skip to main
|
skip to sidebar
curcubeu culinar
marți, 27 ianuarie 2009
BUJORUL / Paeonia officinalis
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Persoane interesate
Arhivă blog
►
2022
(44)
►
iunie
(4)
►
mai
(11)
►
aprilie
(2)
►
februarie
(14)
►
ianuarie
(13)
►
2021
(22)
►
decembrie
(12)
►
noiembrie
(5)
►
octombrie
(4)
►
ianuarie
(1)
►
2020
(95)
►
august
(10)
►
iulie
(5)
►
iunie
(1)
►
mai
(6)
►
aprilie
(27)
►
februarie
(21)
►
ianuarie
(25)
►
2019
(48)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(5)
►
septembrie
(1)
►
august
(2)
►
iulie
(8)
►
iunie
(2)
►
mai
(11)
►
aprilie
(3)
►
martie
(5)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(9)
►
2018
(100)
►
decembrie
(13)
►
noiembrie
(8)
►
octombrie
(10)
►
septembrie
(5)
►
august
(4)
►
iulie
(7)
►
iunie
(5)
►
mai
(5)
►
aprilie
(11)
►
martie
(11)
►
februarie
(10)
►
ianuarie
(11)
►
2017
(41)
►
decembrie
(15)
►
noiembrie
(6)
►
octombrie
(3)
►
septembrie
(6)
►
august
(2)
►
iulie
(5)
►
iunie
(1)
►
aprilie
(1)
►
martie
(2)
►
2016
(27)
►
august
(3)
►
iulie
(1)
►
iunie
(3)
►
mai
(1)
►
aprilie
(11)
►
martie
(4)
►
ianuarie
(4)
►
2015
(21)
►
decembrie
(1)
►
octombrie
(1)
►
aprilie
(3)
►
martie
(10)
►
februarie
(2)
►
ianuarie
(4)
►
2014
(37)
►
decembrie
(1)
►
noiembrie
(1)
►
octombrie
(1)
►
septembrie
(6)
►
august
(5)
►
iunie
(1)
►
mai
(1)
►
aprilie
(4)
►
martie
(6)
►
februarie
(4)
►
ianuarie
(7)
►
2013
(292)
►
noiembrie
(10)
►
august
(14)
►
iulie
(36)
►
iunie
(25)
►
mai
(35)
►
aprilie
(18)
►
martie
(33)
►
februarie
(12)
►
ianuarie
(109)
►
2012
(372)
►
decembrie
(314)
►
noiembrie
(21)
►
octombrie
(9)
►
septembrie
(1)
►
iulie
(1)
►
mai
(2)
►
aprilie
(1)
►
martie
(23)
►
2011
(367)
►
decembrie
(87)
►
noiembrie
(26)
►
septembrie
(42)
►
martie
(73)
►
februarie
(85)
►
ianuarie
(54)
►
2010
(259)
►
decembrie
(8)
►
noiembrie
(54)
►
septembrie
(49)
►
august
(2)
►
iulie
(1)
►
iunie
(6)
►
mai
(3)
►
martie
(17)
►
februarie
(69)
►
ianuarie
(50)
▼
2009
(1226)
►
noiembrie
(56)
►
iunie
(69)
►
mai
(145)
►
aprilie
(190)
►
martie
(342)
►
februarie
(171)
▼
ianuarie
(253)
Tocanita legume si cuburi soia
Supa rosii cu galuste rotunde
Ciorba de perisoare cu nuca
Supa de linte
Supa gulii
Ciorba taraneasca cu soia cuburi
Budinca peste-Radu Anton Roman
Pui cu ghimbir-Kotanyi
Pulpe de pui la gratar-Kamis
Frigarui de la Kamis
Condimente pt carne la gratar
Flori dovleac umplute cu macrou
Cornulete cu migdale
Ulei esential de portocale
Tocana slovena cu orz si linte
Tocana de toamna cu pui in oala pamant
Pilaf de grau cu linte
Crema capsuni,zmeura,afine
Wafe belgiene
Supa (nefiarta) de papura/trestie
Papura/trestie cu orez
Clatite cu gris/Baghirir
Rulada cu gem coacaze
Tije brusture in loc de anghinare
Fasole chinezeasca
Capsuni umplute
Margaritar/Lacramioare
Trandafiri
Crizanteme
Ardei portocalii
Brandusa/Zephyranthes
Zygocatus/Craciunita
Lisianthus
Gerbera
TRANDAFIRUL CHINEZESC - Hibiscus rosa-sinensis
Regina noptii/Nicotiana affinis
Orhidee
Leandrul / Nerium Oleander
caladium
Azalee (Rododendron)
Hoya - Floarea de ceara
Fuchsia hybrida-cercelus
Dimorphotheca aurantiaca
Cycas revoluta (sagotierul japonez)
Clivia-CRIN ROSU
CAMELIA / Camellia japonica
BUJORUL / Paeonia officinalis
Begonia
Abutilon - Artarul de camera
Calceolaria
Iasomie de Madagascar
Scutellaria costaricana
Streptocarpella/Streptocarpus
Plante agatatoare-Bignonia alliacea
Planta agatatoare-Cydista aequinoctialis
Steaua egipteana/Pentas lanceolata
Ardisia crenata
Tei de camera
Liliac
Trabucuri migdale
Dovlecei crocanti la cuptor
Cartofi aurii la cuptor
Morcovi glasati
Pui in straturi cu ciuperci si bacon
Supa crema de dovleac
Tocana de fasole rosie cu limba mielului si carnati
Sunca fiarta cu sos patrunjel
Salsify inabusit/barba caprei
Fasole picanta
Cozonac cu ciocolata Marta
Condiment pt mere
Budinca de urzici scotiana
Sparanghel cu sos stridii
Paine cu mere si toping nuci
Oua prizoniere/scarcelle
Chiftele linte Armenia
Sirop grenadine/rodii
Prajitura sushi
Briose cu umplutura martipan
Tofu prajit
Tofu prajit cu ketchup asiatic
KETCHUP ASIATIC
Lapte cu ajwain/chimen si curcuma-pt raceli
Humus de dovlecei
Supa rece de sfecla
Friptura vita cu sos whiskey
Paine cu anason
Linte cu suc lamaie
Rulouri Futomaki
Biscuiti vanilie cu flori
Limba mielului
Brusture turcesc
Brusturele
Sos crema de violete
Salata de violete cu menta
Salata de primavara
Tocana dovleac cu fasole neagra
Placinta de spanac sau macris bulgareasca
Sparanghel cu brusture
Orez cu brusture
►
2008
(1745)
►
decembrie
(113)
►
noiembrie
(173)
►
octombrie
(191)
►
septembrie
(237)
►
august
(213)
►
iulie
(79)
►
iunie
(166)
►
mai
(55)
►
aprilie
(35)
►
martie
(79)
►
februarie
(389)
►
ianuarie
(15)
Despre mine
Mariana
Vizualizați profilul meu complet
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu