Ingrediente 4 portii:
1/2 lamaie
1 portocala
2 Linguri ulei masline
2 piepti pui dezosati,fara piele
3 catei usturoi
2 cepe mijlocii
1 ardei gras rosu
1 cutie fasole verde
3 Linguri sos soia
1 lingurita amidon
1 lingurita ghimbir
Pregatire:
1.Storci portocala si lamaia.
2.Incingi uleiul,pui carnea taiata bucati, ghimbirul,usturoiul pisat.Sotezi pana carnea devine maronie pe ambele parti.
3.Micsorezi focul pui ceapa si ardeiul,taiate pestisori,100 g fasole verde,marind apoi focul.
Separat dizolvi amidonul in 3 lingurite apa adaugi sucul portocala si lamaie,pui peste carne;acoperi si fierbi pana se leaga sosul.Servesti cu orez.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu