luni, 26 ianuarie 2009
Chiftele linte Armenia
Ingrediente 18 buc:
1 1/2 cana linte
1 cana ceapa,tocata
2 catei usturoi,mari,zdrobiti
1 Litru apa
1 cana bulgur
1/4 cana patrunjel,tocat
2 Linguri ulei
1 3/4 lingurita sare
1 lingurita paprika
1/4 lingurita piper
1 cana patrunjel,tocat
1 cana ceapa verde intreaga,tocata
Pregatire:
1.In oala cu capac,fierbi lintea cu ceapa,usturoiul,apa,cca 25 min.
2.Adaugi urmatoarele 5 ingred.amesteci bine.Acoperi si aduci la fiert,la foc mic,cca 2 min.Reccesti sa fie calduta.
3.Adaugi sare amesteci bine.
4.Imparti amestecul in 18 buc,formezi chiftele.
5.Amesteci 1 cana patrunjel si ceapa verde si treci chiftelele prin amestec.
Reteta aici:
Armenian Lentil Patties
http://www.recipezaar.com/Armenian-Lentil-Patties-265349
Etichete:
Aperitiv,
bulgur,
Condimente,
De Post,
Ianuarie 2009,
linte,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu