luni, 26 ianuarie 2009

Chiftele linte Armenia



Ingrediente 18 buc:

1 1/2 cana linte
1 cana ceapa,tocata
2 catei usturoi,mari,zdrobiti
1 Litru apa
1 cana bulgur
1/4 cana patrunjel,tocat
2 Linguri ulei
1 3/4 lingurita sare
1 lingurita paprika
1/4 lingurita piper
1 cana patrunjel,tocat
1 cana ceapa verde intreaga,tocata

Pregatire:

1.In oala cu capac,fierbi lintea cu ceapa,usturoiul,apa,cca 25 min.
2.Adaugi urmatoarele 5 ingred.amesteci bine.Acoperi si aduci la fiert,la foc mic,cca 2 min.Reccesti sa fie calduta.
3.Adaugi sare amesteci bine.
4.Imparti amestecul in 18 buc,formezi chiftele.
5.Amesteci 1 cana patrunjel si ceapa verde si treci chiftelele prin amestec.

Reteta aici:

Armenian Lentil Patties

http://www.recipezaar.com/Armenian-Lentil-Patties-265349

Niciun comentariu: