vineri, 23 ianuarie 2009
Brusture turcesc
Ingrediente:
2 1/2 cani radacina brusture foarte subtire,felii
2 cani apa/cat e nevoie
1 ceapa medie,tocata
3 salote mari(cepe),tocate
2 Linguri ulei masline
4 lingurite suc lamaie
1 lingurita sare
2 lingurite marar proaspat
1/2 lingurita piper
Pregatire:
Amesteci toate ingredientele,intr-o oala cu fundul gros.Fierbi la foc mic,amesteci ocazional,pui capacul,cca 30-45 min,iei capacul si continui sa fierbi inca 15-30 min,sau pana cand cea mai mare parte de apa s-a evaporat,iar brusturele este moale si crocant.
Reteta aici:
Turkish-Style Burdock Root-brusture
http://gothamist.com/2007/07/12/turkishstyle_bu.php
Etichete:
Aperitiv,
brusture,
Condimente,
Ianuarie 2009,
lamaie,
Mancare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu