vineri, 23 ianuarie 2009
Tocana dovleac cu fasole neagra
Ingrediente:
2 cutii de 420 gr fiecare,fasole neagra,limpezita,scursa
2-2 1/2 cani dovleac gatit,rece,pasat/1 cutie de 420 gr
226 gr carnati chirizo,tocati-optional
1 ceapa medie,tocata
4 catei usturoi,tocati
3-4 Linguri ulei masline
2 cani ulei vegetal
1 lingurita chimen macinat
1/4 lingurita seminte coriandru macinate
1/4- 1/2 lingurita ardei iute rosu/cayenne pepper
3-4 Linguri otet sharry/balsamic
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Incalzesti uleiul la foc mediu.Adaugi ceapa,o gatesti pana devine translucida.Adaugi usturoiul,lasi inca 1-2 min.Adaugi chimenul,coriandrul,ardeiul,amesteci cateva secunde,apoi adaugi fasolea,dovleacul si supa.Acoperi si gatesti la foc mediu-mic 30-40 min.Adaugi otetul,sare,piper,dupa gust.Servesti cu biscuiti/crackers sau cipsuri.
Reteta aici:
Black Bean and Pumpkin Stew
http://www.cookworm.com/category/soups/
Etichete:
carnati,
chilli,
chimen,
Condimente,
coriandru,
dovleac,
fasole,
Ianuarie 2009,
otet balsamic,
seminte,
Tocana,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu