miercuri, 21 ianuarie 2009
Morcovi Jamaica-2 puncte ww
Este o garnitura dulce picanta;sucul de fructe este important pt ca taie din iuteala,deci nu uita de el!
Ingrediente:
450 g morcovi,feliati
2 catei usturoi,tocati
1 Lingura unt
2 Linguri zahar brun
1 lingurita suc portocale/ananas
1 lingurita suc lamaie proaspat
1 lingurita sos iute
1/4-1/2 boia iute
1 lingurita chimen macinat
sare,dupa gust
Pregatire:
1.Pui morcovii intr-o cratita medie,ii acoperi cu apa,aduci la fiert la foc mediu-mare.
2.Fierbi,amesteci ocazional,cca 10 min/pana sunt moi cand ii intepi cu furculita.Scurgi si-i pui in bol,lasi deoparte.
3.In aceiasi oala topesti untul,la foc mediu.Adaugi usturoiul,zaharul brun,sucul portocale/ananas,suc lamaie,sos ardei iute,pudra chimen si chili/boia.
4.Gatesti amestecand cca 2-3 min,pana zaharul face bule/se caramelizeaza si condimentele isi dezvolta aroma.
5.Adaugi morcovii fierti,amesteci sa se acopere cu sos.
6.Asezonezi cu sare,piper si servesti.
Reteta aici:
Weight Watchers Jamaican Carrots recipe - 2 points
http://ww-recipes.net/2008/11/weight-watchers-jamaican-carrots-recipe-2-points/
Etichete:
Aperitiv,
chimen,
Condimente,
De Post,
Ianuarie 2009,
lamaie,
Mancare,
morcov,
portocale,
usturoi,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu