vineri, 23 ianuarie 2009
Sparanghel cu brusture
Radacina brusture purifica sangele iar usturoiul,sosul soia si sparanghelul sprijina sistemul imunitar.Sparanghelul are efect diuretic si trateaza retentia de apa.Dar cel mai important este gustul absolut uimitor!
Ingrediente:
1 cana tulpini sparanghel-40 calorii
1/2 cana radacina brusture-55 cal
2 Linguri sos soia
1 catel usturoi
Pregatire:
Perii brusturele sa cureti pielea.Tai ca betele chibrit.Pui brusturele,sparanghelul,in tigaie cu condimente sau usturoi fin tocat,le sotezi usor sau adaugi putina apa si dai la foc mare.Cand sparanghelul este verde stralucitor,opresti focul.
Timp gatit 4-5 min.
Poti manca in asociere cu orez brun sau alte cereale integrale,deoarece are un continut redus de calorii.
Reteta aici:
Asparagus with Burdock Root
http://www.breakfastlab.com/2008/04/asparagus-with-burdock-root.html
Etichete:
Aperitiv,
brusture,
Condimente,
De Post,
Ianuarie 2009,
Salate,
sos soia,
sparanghel,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu