luni, 19 ianuarie 2009
Flori dovlecei umplute
Ingrediente:
225 g crema branza,la temp. camerei
1 catel usturoi,tocat
1 mana busuioc
1 ou
sare,piper
ardei iute rosu
Pregatire:
Amesteci bine toate ingredientele.Umplii florile si le prinzi cu o scobitoare,sa nu iasa umplutura cand le prajesti.Pui in tigaie cca 2,5 cm ulei,le prajesti.Reteta este foarte versatila,poti pune branza capra/ticotta,in locul busuiocului poti pune rozmarin/marar,etc.
Reteta aici:
Zucchini Blossoms
http://sarahnett.wordpress.com/2008/07/25/feeling-adventurous/
Etichete:
branza,
busuioc,
chilli,
Condimente,
dovlecel,
Flori comestibile,
Ianuarie 2009,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu