miercuri, 28 ianuarie 2009

Tije brusture in loc de anghinare



Aceasta simpla si minunata reteta este similara cu Inimi de anghinare,de care acum 2000 de ani se bucurau romanii.

Ingrediente 4-6 portii:

2 Linguri ulei masline
4 catei usturoi,zdrobit
2 cani tije crude de brusture /cardunes,decojite,feliate subtire oparite 1 min si uscate sau 2 cani inimi anghinare feliate
2 lingurite oregano
1/4 lingurita sare,sau dupa gust
1/4 lingurita piper,sau dupa gust
3/4 cana supa/apa
1 Lingura vin zmeura/vin rosu

Pregatire:

1.Sotezi tulpinile brusture si usturoiul in ulei masline 5 min.
2.Adaugi restul ingredientelor,gatesti la foc mediu,neacoperit,amesteci,pana cand lichidul s-a evaporat,cca 5-10 min.
Timp pregatire:20 min.

Reteta aici:

Cardunes in Wine
http://www.wildmanstevebrill.com/Web%20Recipes/CardunesInWine.html

Niciun comentariu: