marți, 20 ianuarie 2009
Pogace turcesti cu branza
Le poti umple dupa dorinta cu branza,carne,legume!
Ingrediente:
Pt aluat:
1 cana lapte integral
1/2 cana ulei
3 Linguri unt
3 Linguri zahar tos
1 Lingura sare
2 oua,pastrezi 1 galbenus pt uns
faina
drojdie-nu a trecut-o
Umplutura:
225 g crema branza
seminte susan/cernusca/negrilica(Nigella seed)
Pregatire:
Amesteci laptele si zaharul, intr-un bol mic,pe foc pana e caldut,pui drojdia.Lasi la crescut 20-30 min,combini cu restul ingredientelor.
Adaugi treptat faina sa obtii un aluat moale,ca de pizza.Lasi la crescut in loc cald,pana se dubleaza,cca 1 ora.
Cand a crescut rupi bucati cat o mingie de golf,o aplatizezi in palme,pui 1 lingura branza in centru,formezi o bila.Le poti da orice forma doresti,vezi poza.Le pui pe hartia unsa,le ungi cu galbenus si presari seminte susan/cernusca sau susan negru.
Coci in cuptorul preancalzit la 175*C,cca 25 min pana sunt maro-aurii.
Reteta aici:
Turkish (pogaca) pastry with cream cheese
http://uscate.com/Appetizer/Turkish__pogaca__pastry_with_cream_cheese_578.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu