luni, 26 ianuarie 2009
Sparanghel cu sos stridii
Ingrediente:
1 legatura sparanghel
1 Lingura sos stridii
1/2 Lingura otet orez
zahar si sos soia,dupa gust
1 lingurita susan prajit
Pregatire:
Tai partea lemnoasa a sparanghelului,il speli si-l cureti spre baza cu un cutit legume.
Il pui pe farfurie si-l dai 1 min la microunde.Pui otetul si sosul stridii intr-o tigaie mica,aduci la fiert.Asezonezi cu zahar,sos soia,dupa gust.Scurgi lichidul la sparanghel daca l-ai fiert in oala(nu a facut asa ca sosul devine apos).Micsorezi focul si fierbi pana se ingroasa.Torni peste sparanghel,presari susanul.
Reteta aici:
Asparagus in Oyster Sauce
http://kikirice.blogspot.com/2007/10/mng-ty-st-du-ho.html
Etichete:
Aperitiv,
De Post,
Ianuarie 2009,
seminte,
sos soia,
sos stridii/oyster,
sparanghel,
susan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu