Ingrediente:
1/2 cana ulei masline
1 Lingura suc lamaie/otet
1 lingurita miere
2 cani frunze violete
1/4 lingurita sare
1 catel usturoi
1 praf piper
1/2 cana iaurt
In blender amesteci toate ingredientele,fara iaurt.
Adaugi iaurtul,amesteci sa se omogenizeze.
Acesta este sosul crema verde, al ei, obisnuit.Il foloseste cu: Chickweed/studenita(Arenaria sp.),creson,loboda alba salbatica,etc.
Reteta aici:
Creamy Violet Dressing
http://www.prodigalgardens.info/violet%20recipes.htm
vineri, 23 ianuarie 2009
Sos crema de violete
Etichete:
Condimente,
Ianuarie 2009,
iaurt,
lamaie,
miere,
sosuri,
usturoi,
violete
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu