miercuri, 28 ianuarie 2009
Tocana slovena cu orz si linte
Ingrediente 4 portii mari:
80 g orz
100 g linte verde
2 Linguri ulei
80 g morcovi
50 g radacina patrunjel
100 g tije telina
1 catel usturoi
2 g ciuperci uscate
2 Linguri Vegeta
130 g praz
1 Lingura sos Worcester
sare
piper
1 Lingura patrunjel
Pregatire:
1.Inmoi orzul peste noapte sau cateva ore inainte de gatit.
2.Pui in ulei morcovii impreuna cu patrunjelul,telina,usturoiul si le sotezi putin.
3.Adaugi orzul scurs,ciupercile inmuiate si stoarse si vegeta.Torni apa sa acopere,gatesti 20 min.
4.Adaugi lintea fiarta si scursa,prazul fin tocat,mai lasi inca 10 min.
5.La sfarsit pui sosul worcester,sare,piper,dupa cum e nevoie.
La servit presari patrunjel.
Reteta si info nutritional aici:
Barley and Green Lentils Stew
http://www.vegeta.com/recipes/barley-and-green-lentils-stew
Etichete:
ciuperci,
Condimente,
De Post,
Ianuarie 2009,
linte,
morcov,
orz/arpacas,
praz,
sos worcester,
telina,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu